Toronyzene


A toronyzene termékünk a MIDI harangjáték vezérlő berendezésünk egyik speciális változata.

A toronyzene berendezés központi eleme a DCF szinkron vezérlőóra, és a vele közös áramköri házba épített, RS232 soros vonalon vezérelt, MIDI lejátszórendszer.

A MIDI lejátszórendszer hangfrekvenciás .mid, .waw, .mp3 fájlok tárolására is alkalmas, így a toronyzene alkalmazásokban kiváló minőségű zenei felvételeket tárolunk, és a DCF szinkron vezérlőórával másodperces időfelbontásban programozottan bármikor lejátszhatunk.

A MIDI lejátszó kimenetének hangfrekvenciás erősítésével nagyon jó minőségű, és nagy teljesítményű elektronikus harangjátékot, vagy művészi zenei felvételeket toronyzene üzemmódban templomtornyokból , vagy pl. tűztornyokból  sugározunk a hallgatóságnak.

Igen sikeres termék, Romániában és itthon is utcai órákban, templomtornyokban és egyéb középületekben toronyórákkal, utcai órákkal és homlokzati órákkal kombinálva, zenélő órákat  gyártunk és telepítünk.

Átlagosan 100 -150 darab perces hosszúságú dallamokat tárolunk, amelyek lehetnek jó minőségű harangjátékok, vagy eredeti klasszikus dallamok is.

Tipikus alkalmazás a templomtornyokból sugárzott, harangjátékra hangszerelt egyházi dallamok  előadása a toronyzene berendezésen.

Adatlapok

Képgaléria