Harang beszerzés


Cégünk több mint húsz éve foglalkozik harangokkal, harangállványok - harang lengőszerkezetek építésével és javításával, valamint a harangok villamos meghajtásával. Precíziós, pontos hangolású harangok nyugat- európai gyártóival állunk napi kapcsolatban, ezért a legváltozatosabb díszítésű, világszínvonalú harangok beszerzését is realizálni tudjuk.

Cégünk több mint húsz éve foglalkozik harangokkal, harangállványok - harang lengőszerkezetek építésével és javításával, valamint a harangok villamos meghajtásával.

Precíziós, pontos hangolású harangok nyugat-európai gyártóival állunk napi kapcsolatban, ezért a legváltozatosabb díszítésű, világszínvonalú harangok beszerzését is realizálni tudjuk.

Harangbeszerzésünk komplett szolgáltatást vállal a meglévő és új hangzáskép megtervezésében, a harangöntöde kiválasztásában, a szállításban, a harangállvány és lengőszerkezet felépítésében, a harangok beemelésében, végül a harangok villamosításában.

Több harang együttes jelenléte esetén hangzási képet tervezünk, a hangzási kép konkrét harangjaira beszerzési alternatívákat ajánlunk. Az általunk beszerzett harangok

összhangzata zeneileg precíz, összehangolt, ezzel lehetővé válik egyszerűbb templomi harangjáték létrehozása is.